Onze klanten aan het woord

Zakelijke markt

Wij stellen de mening van onze klanten zeer op prijs. Daarom laten wij ze hier graag aan het woord. Verder lichten we in case studies een aantal projecten uit. Zo kunt u zich een beeld vormen van hoe wij in bepaalde situaties te werk gaan.

Roger Pellaers heeft ons bedrijfspand voorzien van tapijttegels. Daarbij waren de gemaakte afspraken helder en correct en altijd fijn via mail bevestigd. De werkzaamheden werden uitgevoerd tijdens mijn vakantie. Toen ik terugkwam lag er een ‘bedankt map’ met alle informatie die van toepassing was. Dit vond ik een erg professionele uitstraling hebben.

Kom E&A

Engineering & more

Ik heb Roger ingeschakeld om pvc-stroken en een schoonloopmat aan te brengen in mijn bedrijfspand. Tijdens de uitvoer van de werkzaamheden werd ik ziek. Roger heeft hier rekening mee gehouden wat ik zeer op prijs stel. Hartelijk bedankt!

Haenen audiovisueel bv

Professioneel geluid, licht, beeld en camerabewaking

Wij hebben Roger Pellaers gevraagd om het wooncomplex in te richten met gordijnen en andere raamdecoratie. Daarbij kregen we uitleg over de verschillende mogelijkheden en werd er goed rekening gehouden met het soort cliënten die er kwamen wonen. De rust werd bewaard tijdens de werkzaamheden en bij vragen konden we op hun terugvallen. Ondanks de productieproblemen van sommige stoffen hebben ze toch ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar was. De opening is mede door Roger Pellaers’ inzet zeer geslaagd.

Stichting Radar

Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg

Case studies

Het gesprek begint meestal bij de klant zelf die aangeeft wat de wensen zijn. Daarna wordt er op de tekeningen gekeken naar de ruimtes en het toekomstige gebruik van die ruimtes. Gaandeweg het vorderen van de verbouwing gaan er steeds meer mensen een stem uitbrengen.

Soms worden er producten geadviseerd die gezien de toepassing en ruimte niet geschikt zijn. Wij doen onderzoek achter de schermen naar de mogelijkheden en maken dit bespreekbaar. De klant en de overige leveranciers moeten hierbij betrokken worden. Omdat de vloeren en raamdecoratie vaak het laatste aan de beurt zijn, worden wij meestal een beetje naar de achtergrond gedrukt

Dan is het zaak om je stem te laten horen. Het totaalplaatje is van belang en dan is de afwerking van de vloer en de keuze van de raamdecoratie een sfeerbepalend onderdeel. Samen luisteren naar de wensen van de klant en daar dan samen een mooi eindresultaat van maken.

Ik wil graag interieuradvies