Verwachtingen waarmaken én overtreffen

Vakmanschap

Vakmanschap is het vermogen om verwachtingen van producten en diensten waar te maken en zelfs te overtreffen. Het gaat om het vinden van het juiste product en het bieden van de beste service. Wij voorzien onze klanten van passend advies en leuke ideeën waar ze zelf nooit aan gedacht hadden. Onze klanten steeds positief blijven verbazen, dat is onze uitdaging.

Roger Pellaers Deco & Stijl ontstond in 2006 als eenmanszaak. Ik, Roger, ben de oprichter en drijvende kracht achter het bedrijf. Na een aantal jaren is mijn vrouw, Saskia, in de zaak gestapt. Samen met 2 andere specialisten werken we vanuit een bedrijfspand in Gronsveld, ieder met zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Het persoonlijke contact met onze klanten is hierbij onze absolute kracht. Ons gezamenlijk doel is om van een huis een thuis te maken. Dit doen we door onze klanten te adviseren, begeleiden, ondersteunen en afspraken na te komen. Het draait hierbij om goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Roger Pellaers

 

HET LEUKSTE AAN MIJN WERK IS HET PERSOONLIJKE CONTACT MET DE KLANT EN AAN DE HAND VAN HUN WENSEN TE KOMEN TOT EEN MOOI RESULTAAT.

Interieuradvies

Interieuradvies betekent voor ons: de vaktechnische aspecten vertalen in combinatie met wat wel en wat niet kan qua materiaal, kleur en design. Dit doen wij in 6 stappen.

Bent u toe aan een nieuw interieur, inspiratie of leuke woonideeën? Dan vindt u het wellicht prettig als een specialist met u meedenkt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van het beste interieuradvies. Mocht u nog een stapje verder willen gaan dan kunnen wij ook de hulp inschakelen van onze deskundige styliste. Roger Pellaers Deco & Stijl zal er in ieder geval alles aan doen om u het ultieme thuisgevoel te bezorgen.

Kleurkennis

Tijdens een interieuradvies nemen wij ook de gelegenheid om een kleuradvies uit te brengen. Kleurkennis hebben wij namelijk ook in huis.

Uit ervaring blijkt dat out of the box denken en de klant uit de comfort zone halen erg effectief zijn. Er ontstaan tal van ideeën waar eerder nog niemand aan gedacht had. Een kleur moet bij u als persoon passen en een goed gevoel geven, want kleur beïnvloed ook uw stemming. Onze klanten verwachten dit vaak niet, maar zijn wel verbaasd door het positieve effect.

Materiaalkennis

Het geven van goed interieuradvies vereist veel materiaalkennis. Dit stelt ons namelijk in staat om uw interieurwens om te zetten in een stukje vakwerk.

Materiaal moet functioneel en praktisch zijn. Niet alleen de modetrend is belangrijk, ook het gebruik, comfort en reiniging zijn van belang. Wij geven altijd aan of een product of materiaal de verwachting kan volbrengen of niet. Eerlijkheid is voor ons van belang, maar ook voor onze klanten. Hierin zijn wij zeer open en transparant. Kan iets niet, dan zoeken we naar een geschikte oplossing. Het totaalplaatje, dat moet kloppen.

Onderhoudskennis

Onderhoudskennis mag natuurlijk niet ontbreken in een interieuradvies. We willen namelijk dat uw interieur in perfecte staat is én blijft.

Periodiek onderhoud is essentieel om dit te kunnen realiseren. Wij kunnen u hierbij helpen, omdat wij precies weten hoe het geleverde product gereinigd en onderhouden moet worden. U wilt toch ook jarenlang plezier van sfeervol wonen? Onderhoud is enorm belangrijk en daar willen wij u op attenderen!

Nazorg

Onze service stopt niet bij afronding van het project. Wij willen u meer én nog iets extra’s bieden.

Zodra alles klaar is, nemen wij een brochure mee naar de klant waarin informatie is opgenomen over het merk van het product, met reinigingsadvies en meer. Uiteindelijk nemen wij na 1 jaar contact op om te bespreken of alles bevalt of om onderhoud uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten en blijven hier constant aan verder bouwen.

Ik wil graag interieuradvies