Jarenlang plezier van sfeervol wonen

Onderhoud

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw interieur perfect is én blijft. Periodiek onderhoud is van groot belang om dit te kunnen realiseren. Met onze kennis en ervaring en de juiste apparatuur weten wij wat het beste is voor uw product. Laat u adviseren en blijf optimaal genieten.

Gordijnen

Door uw gordijn correct en regelmatig te onderhouden bent u verzekert van een langere levensduur. Voor reiniging en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Dan bent u er zeker van dat er geen beschadigingen optreden. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw gordijn als nieuw terugkomt. Houdt er wel rekening mee dat het ongeveer een week duurt voordat u uw gordijn terug heeft. Daarom zorgen wij in de tussentijd voor een ‘noodgordijn’.

Wilt u uw gordijnen toch graag zelf wassen? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Voor uw gemak vindt u hieronder enkele reiniging tips:

  • Verwijder voor het wassen eventuele haken.
  • Volg altijd de instructies op het was etiket van uw gordijn. Kunt u deze niet vinden, zorg er dan voor dat het gordijn op maximaal 30 graden gewassen wordt.
  • Doe een gordijn nooit in de droger, maar hang het op aan de rail.
  • Let op met strijken, dit mag niet bij alle gordijnen. Raadpleeg vooraf het ingenaaide was etiket. Strijk het gordijnstof ook niet meteen, een gordijn herstelt zichzelf weer kreukvrij.

Vloeren

Iedere vloer vereist zijn eigen soort onderhoud. Er is ook een verschil tussen harde of zachte vloeren.

Om optimaal te profiteren van de levensduur van uw vloer adviseren wij u om periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Hiervoor maken wij graag een afspraak zodat we bij u langs kunnen komen en de reiniging in werking kunnen zetten.

Bij goede vloerverzorging is het van belang om aan enkele basisvoorwaarden te voldoen. Zo kunt u zelf dagelijks maatregelen treffen om uw vloer goed te onderhouden. Voor uw gemak vindt u hieronder een aantal reiniging tips:

  • Verwijder stof en ander losliggend vuil door minimaal twee keer per week te stofzuigen.
  • Verwijder vlekken voorzichtig met een neutrale vloerreiniger.

Raamdecoratie

Onze onderhoudsbehandelingen zorgen ervoor dat uw raamdecoratie onbeschadigd gereinigd wordt. Het is belangrijk om uw raamdecoratie in goede conditie te houden om maximaal plezier ervan te hebben.

Wij helpen u graag hiermee. Houdt er wel rekening mee dat het ongeveer een week duurt voordat u uw raamdecoratie terug heeft. Daarom zorgen wij in de tussentijd voor een ‘noodoplossing’.

Uw raamdecoratie schoonmaken kan snel en eenvoudig. Voor uw gemak vindt u hieronder een aantal reiniging tips:

  • Verwijder vlekken direct met een spons of doek en lauw water.
  • Verwijder stof met een droge of vochtige doek of een speciale plumeau.

Kunt u ons onderhoudsadvies goed gebruiken?