Goed advies is het halve werk

Advies in 6 stappen

Bent u toe aan een nieuw interieur, inspiratie of leuke woonideeën? Dan vindt u het wellicht prettig als een specialist met u meedenkt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van het beste interieuradvies.

Mocht u nog een stapje verder willen gaan dan kunnen wij ook de hulp inschakelen van onze deskundige styliste. Roger Pellaers Deco & Stijl zal er in ieder geval alles aan doen om u het ultieme thuisgevoel te bezorgen.

Wij vinden het belangrijk dat we eerst uw situatie goed in beeld krijgen. Daarom komen wij graag bij u thuis voor interieuradvies. Wat u hier allemaal van kunt verwachten? Dat vertellen we u hieronder.

Interieuradvies betekent voor ons: de vaktechnische aspecten vertalen in combinatie met wat wel en wat niet kan qua materiaal, kleur en design. Dit doen wij in 6 stappen:

1. Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd een persoonlijke ontmoeting bij ons op kantoor of bij de klant thuis. Allereerst luisteren wij goed naar eigen ideeën en bekijken we het huiswerk dat klanten al gedaan hebben. Daarna gaan wij op zoek naar hun persoonlijke woonstijl waarbij we de woonwensen goed in gedachten houden. Samen stellen we producten, materialen en kleuren samen, passend bij hun stijl en behoeftes. Wij weten ook alles van kou en warmte, isolatie, geluid, effecten van licht en de technische aspecten en kunnen onze klanten als geen ander adviseren op dit gebied. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. We willen niet alleen voor het vraagstuk gaan, maar onze klanten ontzorgen. Mensen een goed gevoel geven, daar gaat het om!

2. Inspiratie

Tegenwoordig doen mensen zelf via allerlei kanalen inspiratie op. Dit komt vooral door het internet en social media. Natuurlijk speelt mond-tot-mondreclame hierin ook nog een belangrijke rol. De behoefte voor een nieuw interieur is groot en wordt steeds meer. Pinterest is een populair kanaal om interieur inspiratie op te doen. Veel klanten vinden het leuk om hun eigen ‘moodboards’ te creëren en die te laten zien. Vervolgens laten wij, door middel van stalen en schetsen, in onze showroom zien hoe wij het kunnen aanbieden.

3. Interieuradvies

Het eerste interieuradvies vindt al plaats tijdens het kennismakingsgesprek. Wij laten dingen zien, vertellen klanten alles wat ze moeten weten en beantwoorden alle vragen. Daarna komen wij tot een definitief advies. Vervolgens kunnen wij stalen opsturen zodat ze al eens rustig kunnen bekijken wat ze willen. Alle werkzaamheden wat betreft installatie, montage en andere services worden besproken. Daarna gaan wij bij de klant thuis inmeten en stellen wij een offerte op. Die offerte wordt altijd persoonlijk overlegd. Akkoord? Dan gaan wij graag aan de slag!

4. Installatie & montage

Voordat we alles in gang zetten doen we nog een laatste check. Alle zorgen van de klant nemen wij uit handen. Voorzorgsmaatregelen worden genomen en de producten worden besteld. Daarna maken we een afspraak om alles door onze vakkundige specialisten te laten installeren. Alles wordt tot in de puntjes door ons opgepakt. Spannend!

5. Eindcontrole

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Daarom gaan wij na afloop langs om te kijken of alles naar wens is. Daarnaast nemen wij een brochure mee met reinigingsadvies voor de producten. Wel zo handig, vinden wij.

6. Periodieke controle / reiniging

Het is natuurlijk de bedoeling dat alles perfect is én blijft. Periodiek onderhoud is van groot belang om dit te kunnen realiseren. Wij kunnen u hierbij helpen. Uiteindelijk nemen wij na 1 jaar contact op om te bespreken of alles bevalt of om onderhoud uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten.

Ik wil graag interieuradvies