Deco & Stijl Blog

Ongestoord genieten van frisse lucht

1 mei 2018 | Algemeen, Tips & tricks

Niets fijner om bij lekker weer frisse lucht door je woning te laten stromen. Met een hor op maat voor je ramen en deuren, vrijwaar je jezelf van ongewenst insectenbezoek. Wij hebben nauwkeurig sluitende kwaliteitsproducten voor vrijwel elke situatie, mooie oplossingen voor zowel binnen als buiten. Al onze horren zijn op maat te maken.

Voor elk raam een oplossing

Roger Pellaers Deco & Stijl biedt vaste en flexibele oplossingen, bijvoorbeeld een vaste hor of een rolhor voor een gewoon raam of dakraam. In klassieke bouw en moderne architectuur komen veelvuldig afwijkende raamvormen voor. Ook daarvoor hebben wij de geschikte horren. Dus of u nu een standaard raam heeft, rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, wij hebben altijd de juiste hor, die helemaal op maat gemaakt kan worden

Plisséhor voor deuren: decoratief en praktisch

Ook voor deuren hebben we een mooie en functionele oplossing: de plisséhor. Plisséhorren voor deuren kunnen standaard of op maat geleverd worden en zijn toepasbaar tot grote breedte- en hoogtematen. Het zwarte, geplisseerde horgaas past bij elk interieurdesign en is in lichte mate zonwerend. Het gaas wordt slijtvast en windbestendig geleid in een kunststof ketting. De platte ondergeleiding zorgt voor een hindervrije doorloop naar uw tuin of terras. Deurhorren kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Dat kan op vrijwel elke deur: naar binnen én naar buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren en schuifpuien.

De rolhor: praktische oplossing

U kunt ook kiezen voor het gemak van een rolhor. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast, waardoor de rolhorren gemakkelijk het hele jaar buiten kunnen blijven hangen. Liever de rolhor binnen monteren? Ook dat is mogelijk. De raamrolhor blijft na montage duurzaam zijn werk doen, dankzij de hoge kwaliteit van de aluminium cassette en de geleiders. Onze rolhorren zijn standaard uitgevoerd met softclose terugloopmechaniek, waardoor het gaas rustig en stil terug in de cassette rolt. De hor is makkelijk uitneembaar of u kunt ook alleen het gaas oprollen. Praktisch als er bijvoorbeeld weinig plaats in huis is. Rolhorren kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden.

Inzethor voor ramen

Standaardmaat of speciaal voor uw raam op maat gemaakt, het kan allebei. Inzethorren zijn te bestellen in alle RAL-kleuren, kunnen makkelijk gemonteerd worden en zijn perfect te plaatsen in elk type (draaikiep)raam. De inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst, daarom zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten raam te plaatsen. Hierdoor zijn ze ook weer in een handomdraai te verwijderen.

Inklemhor

Een inklemhor past in vrijwel elk raam dat naar binnen opendraait of kiept. De dunne flens van de inklemhor zorgt ervoor dat de inklemhor zich klemt tussen het raam en het kozijn. De inklemhor wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. Schroeven of boren in het houtwerk is hierdoor overbodig. De inklemhor is eenvoudig in en uit het kozijn te nemen. Je trekt hem gemakkelijk uit het kozijn en bergt hem op voor de winter. Inklemhorren kunnen ook worden geplaatst als hor in bijvoorbeeld een camper.

Meer weten of raam- en deurhorren of vrijblijvend advies? Maak een afspraak

Meer berichten

Ik wil graag interieuradvies