Deco & Stijl Blog

Inspirerende woonideeën & hoogstpersoonlijk advies

28 maart 2018 | Algemeen

Roger Pellaers Deco & Stijl ontstond in 2006 als eenmanszaak. Eigenaar Roger is samen met zijn vrouw Saskia de drijvende kracht achter dit dynamische interieurstylingbedrijf dat inmiddels vier medewerkers telt en gevestigd is in een mooi bedrijfspand met showroom in Gronsveld. Persoonlijk klantcontact is hét unique selling point.

Sfeer creëren

“Dat is echt onze kracht,” benadrukt Roger Pellaers.”Samen met de klant maken we van zijn  huis een thuis. Wij leveren persoonlijk advies en begeleiding, maar ook de juiste stoffen, vloeren, decoratie. Alles wat nodig is om een prettige sfeer in huis te creëren. Een uitgangspunt is goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.”

Persoonlijke woonstijl

Het begint altijd met een kennismaking bij een kop koffie. “Een afspraak kan in onze showroom of bij de klant thuis plaatsvinden. We luisteren eerst goed naar de eigen ideeën van de klant en bekijken het huiswerk dat eventueel al gedaan is. Samen stellen we vervolgens producten, materialen en kleuren samen, die helemaal passen bij hun stijl en behoeftes. We creëren een heel eigen woonstijl. Goede voorbereiding is daarbij het halve werk.”

Alles over interieur

“Onze meerwaarde zit in die persoonlijk aanpak, in het toegesneden advies én in de originele ideeën die we klanten kunnen bieden. Ideeën waar ze zelf nooit aan zouden denken, maar waar ze vaak ontzettend blij mee zijn. Wij weten wat wel en niet werkt in een interieur, hoe je een ruimte opfrist, optisch vergroot, lichter of gezelliger maakt. We weten alles over kou en warmte, isolatie, geluid, effecten van licht en technische aspecten. Daarnaast hebben we natuurlijk  goede contacten met leveranciers waardoor zaken vaak nét iets sneller of makkelijker te regelen zijn. De klant ontzorgen, dat is het uitgangspunt. Die is die vaak heel positief verrast over wat allemaal mogelijk is op interieurgebied. Aangenaam verrassen, dat is precies wat we willen.”

We adviseren u graag!

Toe aan een nieuw interieur, inspiratie of leuke woonideeën?
Wij hebben alle kennis, veel ervaring en de mooiste producten in huis.
Maak een afspraak.

 

Meer berichten

Ik wil graag interieuradvies