Deco & Stijl Blog

Nieuwe leverancier voor linnen stoffen

23 februari 2018 | gordijnen, linnen, stoffen

Na ons bezoek aan de woonbeurs Maison & Objet in Parijs hebben wij een nieuwe leverancier gevonden voor linnen stoffen. Het gaat om Studio Natural uit Letland. Om u wat meer over dit bedrijf en hun linnen stoffen te vertellen, vindt u hieronder wat leuke achtergrondinformatie.

Studio Natural

Sinds 1995, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht, heeft Studio Natural deelgenomen aan talloze internationale textielbeurzen in Parijs, Frankfurt, Verona, Milaan, Tokio, etc. Elk jaar maakt textielontwerper Laima Kaugure van Studio Natural gloednieuwe stoffen en originele ontwerpen voor elke dag of voor feestelijke gelegenheden. Het handgemaakte beddengoed van Studio Natural is wereldwijd steeds populairder geworden.

“Linnen is a lifestyle”

“Linnen is a lifestyle” is het motto van Studio Natural. De stof heeft een tijdloze, magische verbinding met de natuur en de mensen, met het verleden en het heden. Het heeft de tand des tijds weerstaan ​​en gaat nooit uit de mode. Linnen is voor degenen die het beste kiezen. De eenvoudige eenvoud en sereniteit heeft alleen maar zijn elegantie en aantrekkingskracht verbeterd. In de wereld van vandaag is de collectie van Studio Natural met handgemaakte linnenontwerpen een bron van inspiratie voor moderne interieurs en kleding.

Achtergrond

Het unieke, hoogwaardige linnen van Studio Natural is handgeweven met natuurlijke vlasvezels op oude, houten weefgetouwen. In het verleden maakten deze weefgetouwen deel uit van elk landhuis in Letland. Studio Natural maakt nog steeds gebruik van traditionele Letse weeftechnieken en combineert ze met modern design. De fijne linnen stoffen van het bedrijf zijn altijd met de hand geweven en de natuurlijke vlasvezels dragen bij aan een ecologisch verantwoorde omgeving in huis. Het werk van Studio Natural ondersteunt niet alleen de oude vlasteelt traditie in de Baltische regio, maar ook de kunst van het met de hand wevenin Letland.

 

linnen-stoffen-studio-naturallinnen-stoffen-studio-natural

 

Roger Pellaers, uw interieuradviseur

De linnen stoffen zijn toepasbaar als gordijnen, beddengoed, tafelkleden en kleding. Voor interieur inspiratie, trends en tips bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag persoonlijk interieuradvies en beantwoorden al uw vragen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Meer berichten

Ik wil graag interieuradvies