Deco & Stijl Blog

Onze nieuwe website staat online!

16 oktober 2017 | Algemeen

Met trots laten wij u weten dat onze nieuwe website online staat. Samen met onze partners, Walnut.Marketing en Ontwerpburo RS, zijn we flink bezig geweest de afgelopen tijd. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu staat er een pagina die past bij wat Roger Pellaers Deco & Stijl als bedrijf uitstraalt.

Ons gezamenlijk doel is om van een huis een thuis te maken. Dit doen we door onze klanten te adviseren, begeleiden, ondersteunen en afspraken na te komen. Hierbij draait het om goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij bieden u persoonlijk advies over alles met betrekken tot gordijnen, vloeren en raamdecoraties. Daarnaast voorzien wij onze klanten van interieuradvies en woonideeën, dat ook terug te vinden is in onze sfeerwand.

Wij zijn van mening dat wij door deze vernieuwingen u nog beter kunnen helpen. De komende tijd blijven we nog actief bezig met het laten zien van projecten en het plaatsen van nieuwsblogs. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven. Als u ons ook nog even liked op Facebook, kunt u ons gemakkelijk blijven volgen.

Wilt u meer weten over ons en onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Meer berichten

Ik wil graag interieuradvies